ESPECTACLES DE CARRER

Teatre de carrer, animació itinerant, cercaviles

amb música en directe i humor per a tots els públics.

TRAüT

cia.espectacles

KATAPULTEN

Uns bàrbars del nord porten una gran catapulta medieval. Són una peculiar tropa de soldats que exhibeixen una actitud tan agressiva i salvatge que els converteix en uns personatges  molt còmics.
Mostren amb orgull les seves habilitats disparant la gran catapulta, però l'aparell no sempre funciona com ells tenen previst...
Una divertida paròdia que satiritza l'actitud bèl.lica i que busca riure de l'absurd de la guerra.

IL CRICETO

1/5

Una espectacular màquina desfila pel carrer. Una gegantina roda mou tots els engranatges de l’artilugi i el “Criceto” (l'espavilat "Home-hàmster") és l’encarregat de moure-la demostrant la seva força i el seu enginy.

Una atrevida i peculiar barreja de sensacions  en un espectacle itinerant de teatre de carrer amb  humor, circ, música en directe i moltes sorpreses. 

LES ENFANTS

1/4

Uns soldats de l’exèrcit de Napoleó patrullen pels carrers tocant música alegre i arrossegant un canó de grans dimensions que dispara confeti i altres efectes.

Són uns personatges esbojarrats que van fent diversos gags i accions teatrals destinades a fer participar i riure al públic de totes les edats.

Un espectacle itinerant molt vistós i divertit que mostra una irònica paròdia  de les guerres i dels exèrcits.

EL CARROCONTES

1/9

Un grup d’antics comediants passejen un carro carregat de contes i llegendes. En qualsevol moment planten la paradeta davant del públic i el seu equipatge es transforma en un un rústic escenari on representen petites històries. Són contes originals sobre princeses, batalles heròiques i bruixes...

Uns músics en directe acompanyen l’espectacle amb instruments d’època fent així una peculiar “cercavila de contes”, una animació itinerant on es van explicant petites històries dirigides al públic familiar.

                    PER SANT JORDI REPRESENTEM

                        LA LLEGENDA TRADICIONAL.

The McKENSY'S Clan Band

1/9

Un grup d’escocesos excèntrics esvaloten el carrer amb gaites i timbals. Potser s’han perdut? No, senzillament  volen passar-s’ho bé a les nostres festes amb la seva marxeta i el seu pas decidit.

Veure’ls és tot un espectacle: són atrevits i esbojarrats però alhora tendres i amb un bon sentit de l’humor.


 

LA PICCOLA ORQUESTA

1/6

Uns divertits músics de carrer formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. La seva música evoca a les petites fanfàrries de circ amb el
so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·les i altres cançons de festa. La seva posada en escena és plena de simpatia i els músics desfilen amb pas lleuger i sense descans sota la batuta d'un esbojarrat director que interactua amb el públic.

 

© 2019 by TRAÜT Companyia d'Espectacles, SCP

  • Facebook Social Icon
  • Icono social de YouTube
  • Icono social Instagram
Katapulten_foto_2+p